Bende van vier door de politie opgerold
07 Dec 2014, 16:00
foto


De politie heeft een roversbende vrijdag opgerold. De bende bestond uit: Diego M. (27), Romano A. (25), Kwin M (23). en Moreno P (21). Deze bende is aan de Rashied Pierkhanweg te Santodorp aangehouden, nadat de auto waarin zij zaten werd klemgereden. In de auto is een revolver aangetroffen en in beslag genomen. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

De politie kwam deze criminelen op het spoor na een melding dat een beroving gaande was bij een handelszaak aan de Nieuw Weergevondenweg. Voordat de politie ter plaatse verscheen, hadden de criminelen de wachter van de zaak reeds aangevallen en tot bloedens toe mishandeld. De wachter is voor medische behandeling met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De criminelen hadden waarschijnlijk door dat de politie gebeld was en ondernamen een vluchtpoging. De politie heeft kunnen voorkomen dat ze succes hadden. Het is hen waarschijnlijk niet gelukt om spullen uit de zaak weg te nemen. De politie van Santodorp heeft deze zaak overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. De mogelijkheid is groot dat deze bende in verband zal worden gebracht met andere berovingen, meldt de Public Relations afdeling.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May