Samenwerkende partijen akkoord over posities rr en dr
05 Dec 2014, 13:05
foto
De voorzitters van de samenwerkende partijen ondertekenen het resultaat op ressort- en districtraadsniveau. (Foto: René Gompers)


De samenwerkende partijen VHP, NPS, SPA, DA91, Pertjajah Luhur, KTPI en BEP hebben overeenstemming bereikt over de verdeling van de posities op regionaal niveau. Coördinator Chan Santokhi zegt dat alle partijen zich kunnen terugvinden in de verdeling van de 750 ressortraad- en 106 districtraadsposities (rr en dr). Starnieuws verneemt dat BEP de enige partij was die eerst intern overleg nodig had om de uitkomst te ondertekenen.

De samenwerkende partij hebben vandaag in stichting 'de Olifant' het akkoord getekend. Nu zal er gesproken worden over de verdeling van de plekken op het niveau van De Nationale Assemblee. De naam van de combinatie, het logo, het strijdlied en het programma zijn in proces. Op 24 januari zal alles op een gezamenlijke massameeting worden gepresenteerd.

De voorzitters van de politieke partijen stellen in een verklaring dat er consensus is bereikt op basis van de intentieverklaring die op 29 mei is gesloten.

U kunt de verklaring hier downloaden.
pdf-icon.gif verklaring_samenwerkende_partijen.jpg                
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May