Criminelen verwonden restauranthouder en vrouw
30 Nov 2014, 15:30
foto


Drie criminelen hebben een restauranthouder en zijn vrouw vanmorgen overvallen. De man liep een barstverwonding aan zijn hoofd op en zijn vrouw heeft een schotverwonding opgelopen in haar buikstreek. De honden van de familie zijn vergiftigd.

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen dat de restauranthouder naar buiten ging om zijn twee honden te eten te geven. Toen zag hij dat één van de honden dood was en de andere stervende was. Vrijwel gelijk daarna werd hij aangevallen door de criminelen van wie één gewapend was met een hard voorwerp en de twee anderen vuurwapens bij zich hadden. De restauranthouder werd met het hard voorwerp op zijn hoofd geslagen. Zijn vrouw werd vervolgens aangevallen door één van de andere rovers, die haar in de buikstreek schoot.

De criminelen renden hierna weg zonder dat zij iets van de slachtoffers konden buitmaken. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht voor medische behandeling. De man mocht na behandeling naar huis, maar de vrouw is opgenomen omdat operatief ingrijpen bij haar noodzakelijk is gebleken. Dit misdrijf heeft plaats gevonden in het politieressort Latour, meldt de afdeling Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May