Gajadien: Vishnudatt bezig met strooien van zand
18 Nov 2014, 06:00
foto
Assembleelid Asiskumar Gajadien


Assembleelid Asiskumar Gajadien (VHP) vindt dat zijn collega van NDP, Theo Vishnudatt bezig is mensen zand in de ogen te strooien. De verkiezing kan doorgaan op 25 mei ook al zou het parlement helemaal niet vergaderen. In de begroting van dit jaar komt de beleidsmaatregel voor, waarbij SRD 20 miljoen is uitgetrokken voor activiteiten van voor- en na de verkiezingen.

Gajadien stelt tegenover Starnieuws dat voor het komende jaar SRD 85 miljoen begroot is voor pre en post electorale activiteiten. "Zoveel bedragen worden overschreden zonder dat de regering terugkomt naar het parlement. Dit vinden wij niet goed, maar het is uit den boze om te stellen dat de verkiezingen in gevaar komen door de houding van de oppositie", vindt Gajadien.

Vishnudatt zei aan Starnieuws dat indien de begrotingsbehandeling niet aanvangt uiterlijk in december, dan vreest hij dat de datum van 25 mei volgend jaar voor het houden van de algemene verkiezingen niet haalbaar is! "Deze instelling van de coalitie typeert alleen maar dat men wanhopig is en paniekvoetbal wenst te spelen", meent de VHP-parlementariër.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May