Gunning Wanica Medisch Centrum gaat naar Rudisa
13 Nov 2014, 00:00
foto


In een regeringsvergadering die woensdagmiddag gehouden werd onder leiding van president Desi Bouterse, is besloten dat Surinam Road & Civil Technical Company NV (SRCC)van Dilip Sardjoe de constructie van de beddenhuizen en het verpleeghuis van Wanica Medisch Centrum zal opzetten. Ook infrastructurele werken maken hier deel van uit. Het bedrijf van Rudisa Holding was met SRD 9.5 miljoen de laagste inschrijver.

Waarnemend directeur van SRCC, Jerrel Rotsburg, bevestigt tegenover Starnieuws dat het bedrijf de gunning toegewezen heeft gekregen. Hij moet donderdag in overleg treden met minister Rabin Parmessar van Openbare Werken (OW) om nadere details te vernemen. Zes bedrijven hadden meegedaan aan de gunning.

SRCC had naast de inschrijving voor de constructie van twee beddenhuizen, het verpleeghuis en de infrastructuur ook twee alternatieven gegeven. De regering heeft de gunning zoals in het bestek is aangegeven, goedgekeurd. Hoewel de president in Nickerie, tijdens de Bigi Sma Dey, had aangekondigd dat de eerste steenlegging op 15 november zal plaatsvinden, moet de exacte datum nog worden vastgesteld.

U kunt het alternatief aangeboden door SRCC hier downloaden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May