Soeresh Algoe lijsttrekker NDP in Wanica
07 Nov 2014, 00:00
foto
Soeresh Algoe, lijsttrekker NDP in Wanica.


Soeresh Algoe, de huidige minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), wordt de lijsttrekker van de Nationale Democratische Partij (NDP) in Wanica. President Desi Bouterse, voorzitter van de paarse partij, heeft dat bekendgemaakt tijdens een structurenvergadering in Ocer.

Minister Algoe bevestigt tegenover Starnieuws dat hij is gevraagd om de lijsttrekker te worden voor de NDP in het district Wanica. “Ik ben een werker en zal altijd voor land en volk ter beschikking zijn, wanneer mij dat gevraagd wordt.” Wanica is na Paramaribo het grootste district en goed voor zeven zetels. De Mega Combinatie heeft nu drie zetels in Wanica, de VHP drie en Pertjajah Luhur één.

De strijd in het district Wanica bij de komende verkiezingen belooft zwaar te worden. De VHP-voorzitter tevens presidentskandidaat Chan Santokhi wordt de lijsttrekker van de samenwerkende partijen in Wanica. Binnen de NDP is ook in dit district een interne strijd gevoerd. Assembleelid Charles Pahlad en NDP-ondervoorzitter Ramon Abrahams waren belast met de coördinatie van dit district. Bouterse heeft uiteindelijk het roer in eigen handen genomen om de situatie in rustig vaarwater te brengen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May