Ramdin onderscheiden voor inzet van Business Council
04 Nov 2014, 06:00
foto


De Business Council van Latijns-Amerika (CEAL) heeft de adjunct-secretaris-generaal van de Organisatie van Amerikaanse Staten, ambassadeur Albert Ramdin, onderscheiden. Hij heeft zich sterk gemaakt voor het bevorderen van public private partnership in de Amerika's. Dit is een essentieel instrument om te reageren op veranderde sociale en economische uitdagingen in de regio.

De aftredende CEAL-voorzitter, Samuel Urrutia, bedankte Ramdin voor de inzet van CEO's voor de ontwikkelingsagenda van de Amerika's. De OAS-topper heeft ondernemers gemotiveerd om samen te werken met overheden op diverse ontwikkelingsgebieden. Ramdin zal deze weg voortzetten met de nieuwe voorzitter Ingo Ploger. De onderscheiding werd aan Ramdin uitgereikt op de 25ste plenaire vergadering van de CEAL in Madrid.

Ramdin uitte zijn dankbaarheid voor de eer en benadrukte het belang van de OAS als platform voor dialoog tussen de private sector en de vertegenwoordigers van de lidstaten. Hij benadrukte dat de publiek-private dialoog nodig is opdat een grotere mate van groei, ontwikkeling en kansen komen voor iedereen, om een ​​beter klimaat te creëren tot het scheppen van banen en zich volledig realiseren van de voordelen van de democratie. De OAS en CEAL hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend in april 2012 om elkaar te ondersteunen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May