Veel belangstelling voor nieuw concept Bergendal
03 Nov 2014, 02:00
foto
Logde Bergendal Eco, Cultural & River Resort. (Foto: René Gompers)


Sinds de introductie van het nieuwe concept van Bergendal Eco, Cultural & River Resort, wordt het bedrijf bedolven onder de telefoontjes voor informatie en boekingen. De verlaagde tarieven spelen daar een grote rol in. Het bedrijf start binnenkort een campagne om de verandering tot in de puntjes uit te leggen.

“Bij velen heerst het idee dat het tarief voor het ‘all-in’ pakket van US$ 118 per persoon (transport, een overnachting, drie maaltijden en een historische boswandeling), is verlaagd naar US$ 90. Men denkt dus voor een lager tarief hetzelfde te krijgen”, zegt Ben D’Leon, sales en commercial manager van Bergendal. “De US$ 90 houdt in transport, een nachtje slapen en ontbijt”, benadrukt hij. Als personen zich met eigen vervoer naar het resort begeven vervallen de transport kosten van US$ 10.

Bergendal is in het weekend afgestapt van het ‘all-in’ concept. Bezoekers waren gebonden aan vaste tijden van vertrek en aankomst en een lopend buffet. Nu mogen bezoekers zelf bepalen wanneer het complex wordt aangedaan en verlaten. Het bedrijf biedt nu ook verblijfspakketten aan. Het lopend buffet valt weg, er komen vier eetgelegenheden in de plaats waardoor het publiek, via een menukaart, kiest wat en wanneer iets te nuttigen. Klanten hebben ook de mogelijkheid om vanaf US$ 22 een ‘lunch en diner’ van te voren in elkaar te zetten.

“We komen met een uitgebreide campagne om de mensen uit te leggen over de veranderingen, wat het inhoudt en uiteraard over de voordelen”, kondigt D’Leon aan. “We doen dit uiteindelijk voor de gast. Hospitality is all about de gast tevreden stellen.” Aan de bestaande activiteiten als de kabelbaan en het kajakken zijn er tal van nieuwe bezigheden toegevoegd. Een kinderopvang , een ‘welness’ center, picknick en trouwmogelijkheden moeten helpen om de tijd doorgebracht in de jungle, aangenamer te maken.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May