Zondag: Transvaal versus Notch
02 Nov 2014, 02:00
foto


Zondagmiddag wordt de hoofdklasse voetbalcompetitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) voortgezet met de wedstrijd SV Transvaal tegen SV Notch uit Moengo. Beide ploegen hebben het in de afgelopen competitie niet zo best gedaan, en hebben de noodzakelijke correctiemaatregelen getroffen. Trainer Wensley Bundel van Transvaal is tevreden over de voorbereidingen van zijn ploeg en zegt met een goed gevoel naar de wedstrijd te gaan.

Zaterdagmorgen heeft hij samen met assistent-team manager Ricardo van Hetten een gesprek gehad met Transvaal-voorzitter Mark Karg over brandende zaken binnen de club en over de wedstrijd. Afgesproken is dat de gesprekken na de algemene ledenvergadering worden voortgezet. Dan zal er een nieuw bestuur gekozen worden aangezien binnen het huidige bestuur 'niet alle neuzen dezelfde richting wijzen'.

Intussen hebben beide clubvoorzitters Mark Karg van SV Transvaal en Joel Martinus beter bekend als 'Bordeaux', vrijdagmiddag in ontspannen sfeer met elkaar gesproken over voetbal in het algemeen en de wedstrijd Transvaal tegen Notch in het bijzonder. Bordeaux zegt veel waardering voor Transvaal te hebben en hoopt op een spannende en sportieve wedstrijd. Op de vraag wat hij denkt over de eind uitslag zegt hij: “Te wojo jagie wo sjie.” De wedstrijd vangt aan om 18.00 uur in het André Kamperveenstadion.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May