NOP-voorzitter promoot partij in zijn eentje in binnenstad
31 Oct 2014, 01:00
foto


De voorzitter van de Nationale Ontwikkelings Partij (NOP), Haynes Landveld was donderdag in de binnenstad bezig in zijn eentje zijn partij te promoten. De voorzitter stond in hoogst eigen persoon te flyeren en mensen aan te moedigen om voor de partij te stemmen.

Landveld stond kort na het spitsuur bij de Waterkant flyers uit te delen. Mensen liepen langs zonder enige indruk achter te laten, terwijl anderen uit het niets een flyer meepakten. Ook kon de voorzitter een kort gesprek voeren met personen die langsliepen. NOP voor duurzame ontwikkeling. Denk voortvarend naar een doeltreffend toekomst staat op de flyer.

De partij heeft een facebook pagina en kiezers kunnen ook bellen naar een prive no dat op de flyer staat aangegeven. Ook staan op de flyer enkele wenselijkheden aangeven waarom de kiezer voor de NOP zou moeten stemmen. De partij gaat behalve voor beter onderwijs, technologie, agrarische ontwikkeling en gezondheidszorg ook voor cultuur, geestelijke hervorming en erkenning van de grondenrechten. De NOP gaat verder voor het opzetten van een coöperatie ter bevordering van productie en de duurzaamheid hiervan.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May