Jhauw beschuldigt Dassasingh van moordplannen op hem
21 Oct 2014, 13:57
foto
Ramsoender Jhauw directeur Surishopping/voorzitter politieke partij Ping (Foto: Raoul Lith)


Directeur van Surishopping tevens voorzitter van de politieke partij Ping, Ramsoender Jhauw, beschuldigt ondernemer Prashant Dassasingh ervan dat hij iemand ingehuurd heeft om hem te vermoorden. De persoon die hem moest liquideren, kon dit echter niet doen en heeft alles opgebiecht. Jhauw hield vanmiddag een persconferentie om dit wereldkundig te maken. Hij is nu naar het politiebureau om aangifte te doen.

Dassasingh met de beschuldigingen geconfronteerd, zegt aan Starnieuws dat dit een grote grap is. "Waarom zou ik hem willen vermoorden. Ik heb via een openbare inschrijving de gunning gekregen om materiaal te leveren voor de brandweer. Alles is al afgewikkeld, welke reden zou ik hebben om Jhauw te liquideren. Dit verhaal is uit de duim gezogen om mij zwart te maken. Hij heeft de rechtszaak tegen de Staat verloren en heeft het nu op mij gemunt", stelt Dassasingh.

Jhauw heeft op de persconferentie de persoon die hem zou moeten vermoorden, elektronisch opgevoerd. Hij heeft zijn gezicht bedekt ter bescherming van de persoon. Jhauw toonde ook een foto van Dassasingh met een machinegeweer. Volgens de directeur van Surishopping is een maffia bezig. Ook delen van de politie zouden hiervan deel uitmaken. Minister Edward Belfort van Justitie en Politie kreeg eveneens beschuldigingen naar zijn hoofd geslingerd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May