Journalist Johan Donner heengegaan
16 Oct 2014, 13:10
foto


De journalist Johan Donner (54) is woensdagavond overleden aan een beroerte in het ziekenhuis. Donner is zijn journalistieke carrière in de jaren tachtig begonnen bij Radio Paramaribo. Daarna was hij werkzaam bij de Nationale Voorlichtings Dienst en Radio Suriname Internationaal.

Donner heeft een bewogen leven geleid, waarbij zijn sterk geloof in Jezus Christus hem geholpen heeft om het juiste pad terug te vinden. Hij had veel plannen en was bezig met het voorbereiden van een programma rond de verkiezingen. Collega's met wie hij samen zou werken, reageren geschokt op het heengaan van Donner.

De journalist was een van de oprichters van de Progressieve Media Werkers. Hij maakte zich er sterk voor om nieuws te brengen vanuit een 'Derde Wereld perspectief'. Met Radio Suriname Internationaal heeft hij zich ingezet om ook een ander geluid te laten horen over de gebeurtenissen in het land. Donner heeft in Suriname bij diverse media gewerkt. Hij was betrokken bij diverse projecten. Hij laat een zoon achter.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May