Moordverdachte kapte ouders uit boosheid dood
14 Oct 2014, 06:00
foto


P.K. heeft op de rechtszitting maandag verklaard dat hij zijn ouders uit boosheid heeft doodgekapt. Dit drama voltrok zich op 16 juli te Livorno. Kalipdew Kedar (79) en zijn vrouw Wedwatie Kedar-Jhinkorai (75) stierven aan de verwondingen. De verdachte stak ook de woning en een voertuig in brand.

Bij de politie verklaarde de verdachte dat hij geen goede verstandhouding met zijn vader had en dat zijn moeder altijd de kant van zijn vader koos. Toen hij nog in het buitenland bleef, bouwde hij een woning in Suriname. Hier aangekomen wilden zijn ouders niet meer verhuizen. Volgens P.K. woonden zij voorheen elders, maar wilden zijn ouders niet meer uit de woning. Elke keer als hij zijn vader vertelde dat hij in de woning wilde intrekken, werd hij door hem weggejaagd. Dit zorgde voor kwaad bloed bij de verdachte.

Op die bewuste dag werd hij zo boos, dat hij zijn ouders doodkapte. Daarna gebruikte hij benzine die bestemd was voor de brushcutter om het huis in brand te steken. Vervolgens sneed hij in zijn eigen polsen, omdat hij niet meer wilde leven. De rechter heeft rapportage van een psycholoog en psychiater over de man gelast. Op 8 december zal deze zaak verder behandeld worden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May