SPI lanceert website op bezinningsdag docenten
10 Oct 2014, 06:00
foto
Een deel van het docentenkorps op de motivatiedag te Colakreek.


Het totale lerarenkorps van het Surinaams Pedagogisch Instituut (SPI) was donderdag op Colakreek voor deelname aan de jaarlijkse motivatie- en bezinningsdag van de school. Het thema dit jaar was: ‘Vernieuwing op de pedagogische instituten en de impact daarvan op de samenleving’. Tijdens de motivatiebijeenkomst werd ook de website van het SPI gelanceerd.

Joyce Williams ging op een interactieve manier in op het aspect van teambuilding. Anton Douglas, lid van het kwaliteitszorgteam van de school, hield een inleiding over de attitude die een SPI-leerkracht binnen het vernieuwingsproces zou moeten hebben.

Williams vroeg de ruim 75 leerkrachten het onderwerp teambuilding vanuit de eigen persoon te benaderen en te werken aan het formuleren van de eigen missie, visie en persoonlijke doelen. “Wanneer jij als persoon hierover hebt nagedacht en over de eigenschappen die nodig zijn om een professional te worden, kan je pas adequaat in een team werken”, gaf zij de leerkrachten mee.

De leerkrachten zullen via de website met elkaar, de leerlingen en de gemeenschap communiceren. Het is de bedoeling dat steeds actuele informatie over het vernieuwingsproces dat het instituut ondergaat en andere activiteiten van de school, voor de samenleving beschikbaar is via de site.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May