Derde T-shirt ter gelegenheid van Dierendag
03 Oct 2014, 20:00
foto
Derde T-shirt ter gelegenheid van Werelddierendag.


De Stichting Dierenbescherming Suriname (DBS) lanceert ter gelegenheid van Werelddierendag in samenwerking met Readytex haar nieuwste T-shirt ontwerp op zondag 5 oktober in het Dierenasiel. Het gaat om het derde T-shirt. 4 oktober is een belangrijke dag waarop dierenliefhebbers wereldwijd extra liefde en aandacht vragen voor alle dieren. Twee favoriete huisdieren, kat en hond, delen een liefdevol snufje met elkaar, met een positieve boodschap.

Het werk van de DBS, opgericht in 2001 stelt zich ten doel alles te doen wat in het belang is van dieren en het dierenleven in Suriname en daar komt aardig wat bij kijken. Het waken tegen mishandeling van dieren, bevorderen dat alle dieren in gevangenschap goed worden verzorgd en in diervriendelijke omstandigheden leven, hulp verlenen aan zieke en gewonde dieren bij ongevallen en mensen informeren over het werk van de Stichting, zijn de kerntaken van de DBS.

Om dit werk te kunnen doen is de DBS afhankelijk van steun uit de gemeenschap. Daarom organiseert zij jaarlijks een aantal fundraisingsactiviteiten en de verkoop van de T-shirts maakt daar ook deel van uit. Ook dit nieuwe ontwerp wordt in een beperkte oplage gedrukt en is daardoor net als de vorige ‘Woof!’ en ‘EAT – PLAY – LOVE ’ T-shirts, voor alle dierenliefhebbers een bijzonder verzamelobject.

Van de eerste twee prints, die overigens niet meer gedrukt zullen worden, zijn nog enkele exemplaren te verkrijgen. De T-shirts maken ook deel uit van het dagelijkse assortiment bij Readytex.

De Stichting Dierenbescherming Suriname viert Werelddierendag in het dierenasiel aan de Kanangalaan, op zondag 5 oktober van 9:00-14:00 uur.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May