Een tweede slachtoffer kappartij Nickerie
27 Sep 2014, 12:10
foto


Een tweede slachtoffer dat viel bij de kappartij bij de nachtclub, ligt in het Drs. Lachmipersad Mungra Ziekenhuis Nickerie. Hij heeft een diepe kapwond in zijn handpalm. Dit slachtoffer was als gast bij de nachtclub en probeerde de dader Raoul M. en het slachtoffer Rakesh Attibal uit elkaar te halen. Hij incasseerde een behoorlijke slag bij zijn poging. Dit zegt gewestelijk politie commandant van Nickerie, Stanley Benschop, aan Starnieuws.

Bewaker Attibal van de nachtclub heeft vanochtend het leven gelaten. De verdachte heeft de bewaker zodanig verwond met een houwer, dat de man ter plekke de geest heeft gelaten. Dit drama voltrok zich op de hoek van de Oostkanaal- en de Hendrikstraat. Ook de verdachte is gewond geraakt. Hij ligt onder politiebewaking in het ziekenhuis in Nickerie. Benschop zegt dat de politie afwacht op het juiste moment om het proces verder voort te zetten. Hij benadrukt dat mensen in beschonken toestand handelingen plegen die zij normaliter nooit gedaan zouden hebben.

Benschop deelt mee dat de kappartij om half zes vanmorgen heeft plaatsgevonden. De bewaker maakte de Raoul M. duidelijk dat het al te laat was om hem binnen te laten. De man nam hier geen genoegen mee, waardoor er een woordenwisseling ontstond, die uitmondde in de fatale kappartij. Raoul M. heeft de houwer van Attibal afhandig gemaakt en bracht hem enkele slagen toe aan het hoofd met het noodlottige gevolg.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May