Buurman: Diefijzer is echtpaar fataal geworden
25 Sep 2014, 10:00
foto
Buurman Jerry Sampat wijst naar het diefijzer dat hij nog geprobeerd heeft te forceren. (Foto: Raoul Lith)


"Het hele huis van de familie Dahoe stond binnen enkele tellen in lichterlaaie. Ik hoorde de buurvrouw nog gillen om hulp. We hebben geprobeerd het diefijzer te forceren, maar de vlammen sloegen al uit het raam. De shutters gingen kapot", vertelt buurman Jerry Sampat nog steeds geschokt over het drama dat zich vannacht heeft voltrokken aan de Flamingostraat.

Sampat hoorde een knal en daarna stond het huis in brand. "Het echtpaar was zo lief en woonde alleen. Zo triest en wreed wat er is gebeurd. Het diefijzer was bedoeld voor de veiligheid en nu is het hun straf geworden. Alles was beveiligd, we konden niets doen. Ook de stroomdraden stonden in brand", legt de buurman uit. Het echtpaar is levend verbrand in de woning. "Echt een vreselijke dood".

De brandweer die snel ter plaatse was, heeft er alles aan gedaan om de brand zo snel mogelijk te blussen. Voorkomen werd dat andere woningen vlam konden vatten. "De brandweermannen hebben alles gegeven. Zeker toen ze hoorden dat er mensen in het huis waren. Maar het was te laat...", verzucht de buurman.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May