Brunswijk nu voorzitter presidentiële commissie Bigi Sma Dey
25 Sep 2014, 06:00
foto
ABOP-leider Ronnie Brunswijk


Aangezien Pertjajah Luhur uit de coalitie is gezet, is partijleider Paul Somohardjo geen voorzitter meer van de presidentiële commissie Bigi Sma Dey. Deze commissie staat nu onder voorzitterschap van coalitieleider tevens de sterke man van de ABOP, Ronnie Brunswijk. Ook dit jaar zal in verband met Internationale Dag voor Seniorenburgers op 1 oktober, de Bigi Sma Dey worden gehouden.

De commissie onder leiding van Brunswijk heeft besloten om de Bigi Sma Dey op twee locaties te vieren. De commissie heeft lering getrokken uit het vorige jaar, toen van heinde en verre de seniorenburgers naar Colakreek werden gebracht. Logistiek bleek dat enkele zaken goed mis waren gegaan en dat er onoverzichtelijke situaties ontstonden. Voor de districten Paramaribo, Commewijne en Saramacca zal de Bigi Sma Dey op zondag 26 oktober worden gehouden te Nieuw Amsterdam. Vervolgens zal de Bigi Sma Dey voor de districten Para en Wanica op 23 november te Colakreek worden gehouden.

Voor deelname aan deze Bigi Sma Dey worden de senioren burgers opgeroepen zich te registreren op de respectieve wijkkantoren van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, de verschillende bejaardeninstellingen en buurtorganisaties met medeneming van een geldige id-kaart. De registratieperiode duurt tot 13 oktober. Ook kan de gemeenschap voor nader informatie contact opnemen met het Onderdirectoraat Algemeen Maatschappelijke zorg van het ministerie van Sozavo.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May