Afdeling Vreemdelingendienst Wanica in RGB-dependance
25 Sep 2014, 02:00
foto
Dependance van RGB bij op het terrein van het districtscommissariaat Wanica.


Een afdeling van de Vreemdelingendienst zal gehuisvest worden in het nog te openen RGB-dependence in het district Wanica. Dit zegt districtscommissaris (dc) van het district, Roline Samsoedien, aan Starnieuws.

De dc merkt op dat die afdeling momenteel op de gang van het districtscommissariaat gehuisvest is. Op sommige tijden kan het enorm druk worden, waardoor de situatie onoverzichtelijk wordt. Volgens de dc zijn er vreemdelingen van wie de achtergronden niet bekend zijn. Daarom vindt Samsoedien het raadzaam om deze afdeling te huisvesten in de RGB-dependance. In dit gebouw is er genoeg ruimte, waardoor twee kantoortjes vrijgemaakt zullen worden voor de Vreemdelingen Dienst.

De RGB-dependance staat op het complex van het districtscommissariaat aan de Tawajariweg. Door de dagelijkse file en door tal van andere zaken kunnen mensen niet altijd afreizen naar Paramaribo om hun grondzaken in orde te maken. Bovendien kost het veel tijd, moeite en geld. Het RGB-kantoor in Wanica zal een uitkomst zijn voor de plaatselijke gemeenschap, meent Samsoedien. Het gebouw is al gereed. RGB-minister Steven Relyveld moet nog vaststellen op welke dag de opening van het gebouw zal zijn.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May