Mishandeling sekswerker wordt diepgaand onderzocht
12 Sep 2014, 12:40
foto


De leiding van het Korps Politie Suriname laat een grondig onderzoek instellen na aangifte van mishandeling van een sekswerker. Politieambtenaren van de Keizerstraat zouden de travestiet hebben mishandeld. De aangifte werd maandag gedaan.

De afdeling Onderzoek Politie Zaken (OPZ) is belast met deze zaak. Afhankelijk van het resultaat van het onderzoek zullen verdere disciplinaire maatregelen worden getroffen, meldt de Public Relations van het korps.

Een slachtoffer heeft op 3 september aangifte van diefstal van een mobiele telefoontoestel gedaan op het politiebureau aan de Keizerstraat. De verdachte is opgespoord, aangehouden en moest de nacht doorbrengen in de cel. De volgende ochtend toonde deze verdachte aan de dienstdoende Inspecteur enkele ernstige verwondingen die volgens zijn verklaring door de politie zijn toegebracht. De verantwoordelijke officier liet terstond het slachtoffer medisch behandelen en een proces-verbaal opmaken van de mishandeling. Beloofd wordt dat het eindresultaat met de samenleving zal worden gedeeld.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May