Shuriken wint karate toernooi in Nickerie
07 Sep 2014, 04:00

Karateschool Shuriken is als winnaar uit de bus gekomen van het toernooi dat gehouden is in Nickerie, zaterdag. Naast Shuriken deden ook mee Sport Instituut Bushido, Karate Combinate Feller, beide uit Paramaribo en Little Diamond Int’l Martial Arts Academy uit Guyana.

De karateschool Shuriken is overall winnaar geworden van het toernooi. Shuriken won maar liefst 11 gouden en 4 zilveren medailles en 5 brons. Op de tweede plaats eindigde karateschool Little Diamond Int’l Martial Arts Academy uit Guyana met 4 gouden medailles, 9 zilver en 1 brons. De derde plaats werd door Karate combinatie Feller met 2 gouden, 2 zilveren medaille en 3 brons veroverd. Sport Instituut Bushido
werd 4e met 1 goud en 2 zilveren en 3 bronzen medaille.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd sporttoernooi. Het ligt in de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt. Met deze overwinning heeft Shuriken een sportieve wraak genomen op de Guyanezen, want zij wonnen van Shuriken afgelopen maand in Guyana. Nu zijn de kaarten omgekeerd en Guyana is op de tweede plaats geëindigd.