Pseudo-politieagenten mishandelen man
04 Sep 2014, 11:00
foto


Drie mannen die zich hebben voorgedaan als politieagenten hebben A.G. dinsdagavond mishandeld. Het latere slachtoffer had dinsdag autopech en vroeg hij zijn ex-vrouw telefonisch om hulp.

Terwijl hij op hulp wachtte, stopte er een voertuig met drie mannen naast zijn auto. Ze vroegen hem wat hij daar deed en zeiden dat zij politieagenten waren. Ze vroegen hem om zijn autopapieren. Toen A.G. naar zijn autopapieren reikte, hoorde hij zijn achterportier opengaan. Twee van de mannen stapten in zijn voertuig en grepen hem vast. A.G. moest diverse slagen incasseren. Ook de derde man kwam in het voertuig. De drie valse agenten hebben het slachtoffer ook snijwonden toegebracht met een mes. Vervolgens hebben ze de benen van het slachtoffer met plakband vastgemaakt en zijn handen met zijn trui aan het autostuur vastgebonden. Na hun daad zijn de drie mannen weggereden.

Een voorbijganger merkte het slachtoffer op die in hulpeloze toestand was achtergelaten. De politie van Kwatta werd ingeschakeld. Het slachtoffer had de derde man herkend als de huidige vriend van zijn ex-vrouw. De politie heeft de verdachte Ricardo M. opgespoord en ingesloten. De twee andere verdachten zijn nog voortvluchtig.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May