Spelers nationale jeugd cricketselectie gehuldigd
01 Sep 2014, 04:00
foto
Een deel van de jeugdselectie op bezoek bij het ministerie van Jeugd- en Sportzaken.


De nationale junioren cricketselectie is gehuldigd door het ministerie van Sport- en Jeugdzaken. De selectie heeft zich vorige week geplaatst voor de eindronde van de Amerika's dat volgend jaar wordt gehouden in de USA door de Division 2.

Voorzitter Raj Narain van de Surinaamse Cricket Bond zegt dat het de eerste keer is dat de juniorenselectie zich heeft geplaatst voor het kampioenschap van de Amerika's. Door deze prestatie heeft het ministerie gemeend de jongens te huldigen, waarbij naast de lovende woorden ook een lunch is aangeboden.
De spelers kregen ook een presentje uit handen van de directeur Jeugdzaken, John Sandriman, directeur Luciano Mentowikromo van Sportzaken en de vertegenwoordiger van de minister van Sport- en Jeugdzaken, Tom Kartobi. Minister Ismanto Adna was wegens uitlandigheid niet aanwezig.

Narain gaf uitleg over de prestatie van de ploeg, de voorbereiding en deelname en deed op het directoraat Sportzaken een oproep voor ondersteuning op weg naar de kampioenschappen van de Amerika's. De aanvoerder van de selectie, Jerome Bonar bedankte de Surinaamse Cricket Bond voor de begeleiding van de selectie en het ministerie voor de huldiging. Ook hij vroeg om ondersteuning van de ploeg. Mentowikromo sprak zijn waardering uit voor de geleverde prestatie en heeft de steun aan de selectie toegezegd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May