Gerenoveerd Belasting kantoor Nieuw Nickerie opgeleverd
24 Aug 2014, 09:00
foto
Het gerenoveerde Belastingkantoor in Nickerie.


Minister Andy Rusland van Financiën is blij met het gerenoveerde Belastingkantoor in Nickerie. Hij was voor een tweedaags werkbezoek in het westen van het land. De bewindsman zei het belangrijk te vinden dat de werkzaamheden in het gebouw vanuit een betere geest zullen plaatsvinden. Hij hoopt dat de mensen met meer spirit door de verbeterde omgeving, hun werk zullen doen.

De Nickeriaanse gemeenschap moet met alle plezier het gebouw betreden om de informatie in te winnen die noodzakelijk is om te voldoen aan de plichten, zei de minister. Hij rekent er op dat de mensen beter geïnspireerd zullen zijn om de diensten aan de gemeenschap te verlenen.

Rusland bracht ook zijn dank uit aan het personeel van Nickerie, dat veel heeft moeten verdragen tijdens de renovatie. Het werk moest gedaan worden, terwijl het stoffig was en er veel lawaai was door het getimmer. De bewindsman prees de medewerkers voor het geduld dat ze hebben opgebracht. Hij merkte op dat de zoete vruchten van een mooi gebouw nu geplukt kunnen worden. Rusland bracht ook een bezoek aan de visitatieposten South Drain en in de haven Nieuw Nickerie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May