Assuria huldigt vier best geslaagden van Nickerie
24 Aug 2014, 07:00
foto
De best geslaagden met hun fiets.


Assuria heeft zaterdag aan de vier best geslaagden van GLO, VOJ en VOS geschenken gegeven. De best geslaagden van het GLO zijn: Suraya Parman van O.S. Van Pettenpolder en Lativa Kartodikromo van O.S. Zeedijk, beiden hebben 66 punten, Amarsingh Ramlakhan van Mulo Paradise met 74 punten en Sangeeta Bisheshar van het VWO met 61 punten.

Commercial manager van Assuria, Farid Ketwaru, benadrukt dat onderwijs een belangrijke peiler is voor de ontwikkeling van het land. "Het is daarom belangrijk dat wij met zijn allen daar voldoende aandacht besteden en dat iedereen zijn of haar volle inzet geeft om het onderwijs zo goed als mogelijk te laten verlopen. We moeten onze kinderen stimuleren om de beste resultaten te behalen". Ketwaru zegt dat Assuria een beleid heeft waar educatie een voorname plaats inneemt. Dit komt vooral tot uiting in de diverse training en opleidingsmogelijkheden die het bedrijf aan de medewerkers en verzekeringsadviseurs biedt.

Assuria maakt dankbaar gebruik van de snelle technologische ontwikkeling door het toepassen van moderne en innovatieve systemen en producten. Het is daarom een grote eer voor Assuria om de best geslaagden van Nickerie dit jaar te mogen huldigen voor hun uitmuntende prestatie. De geslaagden van het GLO kregen elk een fiets, terwijl die van Mulo behalve een fiets ook een waardebon kreeg van SRD 250. De geslaagde van het VWO kreeg een laptop. De branch manager Prakash Sewsaransing is heel blij dat zijn voorstel om de geslaagden te huldigen, is goed gekeurd door de directie van het bedrijf.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May