Nieuw Suriname en Pertjajah Luhur willen samenwerken
18 Aug 2014, 00:00
foto
Mega Combinatie brokkelt verder af. Alleen NDP en PALU blijven nog over.


De voorzitter van Pertjajah Luhur, Paul Somohardjo, en John Nasibdar van Nieuw Suriname hebben met elkaar gesproken over een samenwerking. Somohardjo zegt aan Starnieuws dat alleen de NDP en de PALU nog overgebleven zijn in de Mega Combinatie. KTPI gaat voor de komende verkiezing met Pertjajah Luhur, Nieuw Front en BEP in zee.

Nasibdar was op 9 augustus reeds op het podium van Pertjajah Luhur en KTPI op Mariënburg. Dit weekend zijn verdere gesprekken gevoerd tussen Somohardjo en Nasibdar. "We hebben de samenwerking besproken. Ik moet dit verder nog afstemmen met mijn overige partners. Feit is wel dat Nasibdar met ons wil samenwerken. Op deze manier blijven er geen partijen van betekenis meer over voor de Mega Combinatie", stelt Somohardjo.

Voor de leider van Pertjajah Luhur maakt het niet uit dat Nieuw Suriname verdeeld is en dat de twee parlementariërs Premdew Lachman en Harish Monorath niet op goede voet zijn met Nasibar. "Ook de twee parlementariërs van KTPI zijn niet samen met Soemita. Maar straks worden er nieuwe verkiezingen gehouden. Belangrijk is dat de voorzitter van KTPI en Nieuw Suriname bij de komende verkiezingen niet bij de Mega Combinatie zijn", vindt Somohardjo.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May