Verzekeraar Parsasco komt met filiaal in Lelydorp
14 Aug 2014, 08:00
foto
Directeur Amar Randjitsing en onderdirecteur Ronny Bardan van Parsasco.


Verzekeringsmaatschappij Parsasco NV zal in september haar nieuw filiaal in gebruik nemen te Lelydorp in het district Wanica. Dit heeft onderdirecteur Ronny Bardan van het bedrijf bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst met agenten van het district. Het nieuwe filiaal komt aan de Van Drimmelenweg. Deze locatie is geschikt bevonden, omdat tenminste twee banken, het districtscommissariaat, het politiebureau en andere belangrijke instellingen in de directe omgeving zijn.

Bardan benadrukt dat door de alledaagse drukte in het verkeer het noodzakelijk is om een compleet zelfstandig filiaal op Lelydorp neer te zetten. Dit filiaal zal de schade afwikkelen, de WAM-, brand- en reisverzekeringen afsluiten en alle andere diensten op het hoofdkantoor ook bieden aan de gemeenschap. Ook zal er een afdeling van het reisbureau daar gehuisvest zijn.

De verzekeringsagenten die van Wanica en die omgeving zijn, zullen door het nieuwe filiaal overgenomen worden, zodat zij hun zaken sneller en vlotter kunnen afhandelen. Bardan merkt op dat Parsasco niet stil is gebleven. Het gebouw aan de Henck Arronstraat is verder uitgebreid en gemoderniseerd. Inmiddels heeft het bedrijf drie panden naast elkaar staan. De filialen in Commewijne en Nickerie doen het uitstekend, zegt Bardan.

Directeur Amar Randjitsing deelt mee dat hij het enorm belangrijk vindt dat de diensten dichtbij de samenleving gebracht worden. De vraag naar een filiaal in het district Wanica is groot. Verschillende verzekeringsagenten hebben dit steeds aangegeven en de verzekeraar heeft hieraan invulling gegeven. De directeur memoriseert dat Parsasco de jongste verzekeraar is en binnenkort al drie zelfstandige filialen zal hebben. Ook heeft het bedrijf nog heel wat in petto.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May