Personeelsleden CBB ontvangen beschikkingen
07 Aug 2014, 02:00
foto
Minister Leilis drukt een medewerker van het CBB de hand, na het overhandigen van zijn beschikking. (Foto: Biza)


44 personeelsleden van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB), hebben uit handen van de minister Binnenlandse Zaken (Biza) Edmund Leilis, gisteren hun aanstellings- of bevorderingsbeschikking ontvangen. Leilis riep de medewerkers op, om met dezelfde ijver die zij de afgelopen jaren getoond hebben hun werkzaamheden te blijven uitvoeren. Hij beloofde om samen met zijn staf te werken aan het terugbrengen van de gesignaleerde achterstanden met betrekking tot de personeelsaangelegenheden van het CBB.

Leilis focuste in dit kader ook op de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden voor de verkiezingen volgend jaar. “De regering werkt hard samen met alle positieve krachten ongeacht ras, godsdienst of politieke kleur, om de organisatie van deze verkiezingen zo goed mogelijk te laten verlopen. De goede naam die Suriname op dit stuk heeft, mag niet te grabbel worden gegooid”, benadrukte hij.

CBB-directeur John Saharie hield de aanwezigen voor, dat wanneer mensen aanspraak maken op een bevordering of benoeming zij daarvoor ook in aanmerking moeten komen. Hij deelt deze mening met Ronald Hooghart, voorzitter van de bond bij het CBB. Hooghart zei dat de vakorganisatie heel veel werk heeft verzet om de bevorderingen en aanstellingen rond te krijgen. Er zijn nog wat knelpunten met betrekking tot de FISO-problematiek, maar deze zullen samen met de minister en directie verder worden aangepakt, zegt de voorlichting van Biza.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May