Parmessar bevangen door emoties op geboorteplek
03 Aug 2014, 17:00
foto
Minister Rabin Parmessar heeft zaterdag de gerehabiliteerde Ramdat Tewarieweg geopend voor het verkeer.


“Ik sta hier voor u als minister van O.W. om de opening te verrichten van de Ramdat Tewariweg. Zo als u weet ligt mijn navelstreng in dit district begraven, ik ben zoon van Nickerie en als trotse zoon van dit mooi district zult u het moeten begrijpen dat deze dag voor mij niet zomaar is. Dit is de omgeving van mijn geboorteplaats en haast iedere plek wekt herinneringen op. Een mooi moment voor mij is de overdracht van deze weg aan u, maar tegelijk zal het een heel mooie toekomstige herinnering moeten zijn voor mij, ik hoop dat dit ook voor u allen hetzelfde zal zijn.” Woorden van een heel emotionele minister Rabin Parmessar bij de overdracht van de gerehabiliteerde Ramdat Tewarieweg in het oosten van Nickerie.

Honderd werkbare dagen en SRD 6 miljoen verder, is de Ramdat Tewarieweg een modelweg voor de bewindsman. Er is gewerkt aan de loosleidingen, er zijn PVC-buizen aangelegd en er zijn keermuren gebouwd om afkalvingen te voorkomen. De perceel ingangen en inritten zijn voorzien van een basecourse en schelpzand, zodat het hoogteverschil tussen de inritten en de wegverharding miniem is. De Ramdat Tewarieweg is 2.700 meter lang en vijf meter breed en heeft een totale oppervlakte van 13.500 m² en is nu voorzien van straattegels.

Parmessar zei zaterdag dat hij trots is op de aannemer voor het geleverde werk. Nickerianen kunnen volgens hem ook topprestaties leveren. “Dit is een voorbeeld van hoe het moet zijn. Er zijn nul bedrijfsongevallen geweest tijdens de werkzaamheden.”
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May