Doekhie daagt de VHP’ers Santokhi, Jogi en Gajadien uit
03 Aug 2014, 00:00
foto
Minister Rabin Parmessar (links) en assembleelid Rashied Doekhie.


Assembleelid Rashied Doekhie (Mega Combinatie/NDP) daagt eenieder uit om te bewijzen dat minister Rabin Parmessar van Openbare Werken zich schuldig heeft gemaakt aan corruptie. Hij noemde de VHP-toppers Chan Santokhi (voorzitter), Mahinder Jogi en Asiskumar Gajadien bij naam. Doekhie zegt dat hij op de stoep bij gewestelijke politiecommandant Stanley Benschop en procureur-generaal Soebhaas Punwasi wil gaan staan om de bewijzen in ontvangst te nemen.

Doekhie zei zaterdag bij de oplevering van de Ramdat Tewarieweg dat hij trots is op Parmessar, die ook uit het district Nickerie afkomstig is. In De Nationale Assemblee had Parmessar de assembleeleden al uitgedaagd om met bewijzen te komen, maar er is niks op tafel gelegd. "If yu abi wan sani fu corruptie fu a minister disi, breng het. No bla-bla-bla, want je hebt geen issue", zei de politicus.

"Als het blijkt dat Parmessar gefraudeerd heeft, dien ik namens het volk zelf een aanklacht tegen hem in", merkte Doekhie op. Hij stoort zich eraan dat alles wat de regering doet, wordt afgekeurd door sommige mensen. Santokhi heeft onlangs op Rasonic Televisie in Nickerie in een vraaggesprek opgemerkt dat de naam van het ministerie kan worden veranderd in Openbare Werken en Corruptie (OW & C). Hij merkte op dat projecten veel te duur worden uitgevoerd en het geld van het volk wordt verdeeld onder vriendjes. Ook Gajadien zei dat een corruptie faciliterend beleid wordt gevoerd op Openbare Werken.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May