Bryan B. viert jaardag met ‘Mi rutu concert’ in Para
19 Jul 2014, 19:00
foto
Bryan Bijlhout


De roots van Bryan Bijlhout liggen in het district Para. In dit district zal hij op 25 juli zijn 46ste verjaardag vieren met het gratis ‘Mi Rutu Concert’, een ode aan zijn afkomst. Het comité Vrienden van Bryan B. en Stichting Winner 101 ondersteunen het commissariaat bij de organisatie van het concert. De districtscommissaris van Para, Jerry Miranda, zal Bryan Bijlhout tijdens het concert huldigen en de senioren burgers van het district Para zijn als eregasten uitgenodigd.

Medewerkers van het commissariaat Para zijn druk bezig met het inrichten van het terrein. Er worden ruim 1000 bezoekers verwacht. Bryan B. zal op zijn jaardag, om 19.00u, met gejuich ontvangen worden door de senioren van Para. Gelijk daarna zullen de verschillende kerkelijke stromingen in het district een korte dienst houden voor de jarige.

Het programma wordt voortgezet met optredens van bekende artiesten in Para en uit Paramaribo, waarna Brain B. voor het publiek zal optreden. Het geheel wordt afgesloten met een afterparty op de tonen van Bosé Krioro, zegt de organisatie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May