Radiologie-apparatuur Diakonessenhuis overgedragen
14 Jul 2014, 22:00
foto
Minister Michel Blokland en waarnemend algemeen directeur van het Diakonessenhuis, Ruth Mangroe, na het tekenen van de stukken. (Foto: Volksgezondheid0


Minister Michel Blokland van Volksgezondheid heeft vandaag de overeenkomst voor de officiële overdracht van de digitale apparatuur met de waarnemend algemeen directeur en verpleegkundig directeur, Ruth Mangroe, van het Diakonessenhuis, getekend.

De ondertekening heeft lang op zich laten wachten. De nieuwe radiologie-apparaten voor het Diakonessenhuis en het Academisch Ziekenhuis zijn sinds september 2011 afgeleverd door het bedrijf Oldelft Benelux B.V. De afdeling Radiologie van het Diakonessenhuis heeft een renovatie ondergaan om de nieuwe apparaten optimaal te kunnen inzetten, maar doordat de levering van één apparaat wat langer op zich heeft laten wachten, kon de installatie niet direct plaatsvinden.

In februari 2012 was de gehele radiologie afdeling van het ziekenhuis vernieuwd met digitale apparatuur en operationeel, meldt de voorlichting van Volksgezondheid.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May