Lijk bejaarde vrouw dagenlang in huis
13 Jul 2014, 13:10
foto


De politie heeft zaterdagavond het lijk van een 75-jarige vrouw in haar woning aan de Tyronneweg, een zijstraat van de Coesewijnestraat, aangetroffen. Buurtbewoners hadden de politie ingeschakeld, nadat zij een enorme stank waarnamen. Het lijk van de vrouw was in verre staat van ontbinding.

Toen de politie kort na de melding op het adres aankwam, weigerde de dochter van de overledene de woning te verlaten. De dochter ging vreselijk tekeer en had de woning waarin het lijk van haar moeder was, van binnen afgesloten. De brandweer is toen ingeschakeld om de sloten van de toegangsdeur kapot te slaan.

Het gelukte de politie om de vrouw uit de woning te halen. De Forensische Opsporing is ingeschakeld nadat het lijk was ontdekt. Het is nog onduidelijk of de 75-jarige die alleen met haar dochter in het huis woonde een natuurlijke dood is gestorven. Het lijk dat geen tekenen van geweld vertoonde is in beslag genomen. De dochter is gezien haar psychische toestand in het Psychiatrisch Centrum Suriname ondergebracht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May