VHP-leiding zal een spoedonderhoud hebben met Soerdjan
12 Jul 2014, 02:00
foto


De leiding van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) zal hoofdbestuurs- tevens assembleelid Lekhram Soerdjan spoedig uitnodigen voor een gesprek over problemen die door hem geconstateerd worden. Soerdjan vindt dat er niet opgetreden wordt tegen onrechtvaardigheid die in Nickerie plaats zou vinden. Hardwerkende partijleden zouden tegen elkaar worden uitgespeeld.

Starnieuws verneemt dat er enige tijd interne spanningen zijn in Nickerie sinds enkele personen toegetreden zijn tot de VHP. Volgens Soerdjan worden 'hielenlikkers' geaccommodeerd en mensen worden tegen elkaar opgehitst. De VHP wil in Nickerie weer zetels veroveren die zij kwijt is geraakt aan onder andere de NDP, Nieuw Suriname en Pertjajah Luhur. Wekelijks gaan twee hoofdbestuursleden naar Nickerie om zaken daar te coördineren.

De VHP vindt dat problemen binnenskamers besproken moeten worden. Soerdjan haalt aan dat hij al anderhalf jaar aan de bel trekt, maar er zijn geen oplossingen gekomen. Daarom is hij in de publiciteit getreden. Volgens een verklaring van de VHP zou er sprake zijn van miscommunicatie tussen partijleden. De VHP stelt dat er veel energie gestopt wordt in de nieuwe werkwijze van de partijstructuren.
Hierdoor is de betrokkenheid en participatie van veel VHP’ers in het partijbeleid gecreëerd. De VHP stelt dat de partij niet gebaat is bij het remmen van de groei die de partij meemaakt in Nickerie. Het ligt in de bedoeling om deze situatie zo snel mogelijk op te lossen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May