Felle brand legt twee woningen in de as
06 Jul 2014, 17:00
foto
De voorste woning in lichterlaaie. (Foto: Zahier Azizahamad)


Een felle brand heeft vanmiddag twee houten woningen van de familie Paltoo aan de Govindstraat te Doekhie project in de as gelegd. Binnen een mum van tijd heeft de vlammenzee alles vernietigd. Ook een auto is afgebrand.

Volgens verklaringen van de eigenaar van een van de woningen begon de brand in het achterste huis en sloeg heel snel over. Hij is diep teleurgesteld in de brandweer, omdat zij volgens hem niet met voldoende bluswater was uitgerukt. Pas na ongeveer twintig minuten arriveerde een watertanker, maar het was intussen te laat. "Als de brandweer met genoeg water was gekomen was de voorste woning misschien bespaard gebleven. Nu zijn we beide huizen kwijt", zegt eigenaar Paltoo. Hoe de brand zou zijn ontstaan, is voor hem nog een groot raadsel.

De politie had handenvol werk om nieuwsgierigen op een veilige afstand te houden. De brandweer is nog bezig met het onderzoek om de oorzaak van de brand vast te stellen. Beide woningen waren niet verzekerd tegen brand. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May