Dc Nickerie richt crisiscentrum in op politiebureau
06 Jul 2014, 16:30
foto
In Nickerie hebben rukwinden flink huis gehouden.


Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh van Nickerie heeft een crisiscentrum ingericht om de schade die rukwinden vanmiddag veroorzaakt hebben, te registreren. De Nickerianen kunnen zich melden bij het hoofdbureau van politie in Nieuw Nickerie.

Joeloemsingh zegt dat in alle ressorten er schade is gemeld. Hij heeft intussen ook het Nationale Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing op de hoogte gesteld van de situatie.

Aan de Sidoredjoweg in de Westelijke Polder in Nickerie zijn daken van drie woningen weggewaaid. Aan de G.G. Maynardstraat en op de hoek van de A.K. Doergashaw- en Annastraat, zijn de daken van supermarkt Chenta annex appartementen van familie Baboelal en een woonhuis compleet weggewaaid. De eigenaar zegt dat de zinkplaten tot voor het oud-commissariaat gebouw liggen. Een auto heeft ook schade opgelopen.

Bij de familie Wirosemito aan de Sidoredjoweg is het gehele dak aan de overzijde van de weg tegen een ander huis terechtgekomen. Het is de tweede keer dat deze familie is getroffen door rukwinden. Vorig jaar in augustus was het dak van het huis ook weggerukt.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May