Politieagente Patricia Fikki vermoord door levenspartner
05 Jul 2014, 22:35
foto


Patricia Fikki, agent van politie 2e klasse, is door haar levenspartner Miguel W., die militair is, vermoord. Zij was werkzaam op het politiebureau Santodorp. Haar ontzielde lichaam is zaterdagmorgen op het erf achter haar woning aan de Verlengde Braamshoopweg aangetroffen.

Het lichaam vertoonde een schotverwonding ter hoogte van haar kin. Later op de dag werd de verdachte Miguel W. gesignaleerd in een wachthuisje langs het Saramaccakanaal te Duisburg. Hij was daarbij gewapend met het dienst vuistvuurwapen van het slachtoffer. Bij het zien van de politie loste hij een schot. De Militaire Politie werd ingeschakeld, omdat de verdachte militair is.

Officieren van de politie en het Nationaal Leger, bijgestaan door een externe deskundige, hebben de verdachte kunnen overhalen om zich over te geven. Na enige tijd gaf de verdachte gehoor daaraan. Hij is aangehouden en afgevoerd door de Militaire Politie. Het vuurwapen is in beslag genomen. Dit wapen is waarschijnlijk gebruikt om de politievrouw om het leven te brengen. Agente Fikki is gisteravond, omstreeks zeven uur, voor het laatst levend gezien door buurtbewoners. Vanochtend vroeg zou een buurtbewoner een knallend geluid hebben gehoord komende vanuit de richting van de woning van het slachtoffer, meldt de politievoorlichting.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May