Top40: CFutego gaat voor internationale doorbraak
04 Jul 2014, 18:00
foto
CFutego en Top40 reporter Thersa.


De vrouwelijke house dj CFutego maakt kans op een doorbraak in Las Vegas. CFutego is een van de 13 finalisten bij de Ultimate Millers Soundclash, een competitie voor beginnende dj’s over de hele wereld. De winnaar zal op de opening van de dj Mag top 100 optreden in Las Vegas. Wil je meer weten op CFutego? Check het vraaggesprek met Top40 reporter Thersa.

Shakira stijgt deze week het meest in de Top40 met haar song ‘Dare’ (La La La). Ze gaat met deze WK-song van nummer 31 naar 10 en scoort daarmee dus de ‘knaller van de week’. Weet je trouwens dat Shakira opnieuw op het podium zal staan tijdens het WK. Bij de finale op 13 juli, zal zij ‘Dare’ live presenteren. In 2010 stond Shakira al op een WK-podium met ‘Waka Waka’ (This Time For Africa).
‘Bailando’ van Enrique Iglesias en Sean Paul staat voor de derde week op 1!
Op nummer 2 blijft stationair de Coca Cola WK-song van David Correy ‘The World Is Ours’. De top 3 wordt afgesloten door ‘Mooie Dag’ van Jayh. Deze poku komt van 5.

In TBL Cinemas is ook deze week ‘Think Like A Man Too’ de populairste film. Hierin laat Kevin Hart zich van zijn beste komedie zijde zien.

Deze week heeft de Top40 twee nieuwe songs:
- Op # 26: ‘Rio’- Ray Neiman. Op zijn manier participeert Ray ook aan het WK 2014; met muziek! ‘Rio’ komt het hoogst nieuw binnen en is daarom de ‘arrogante nieuweling’.
- Op # 36: ‘Stay High’- Tove Lo. Deze artieste is van Zweedse afkomst en heeft dit jaar haar debuut gemaakt met het album ‘Truth Serum’. Hieruit scoort ze haar eerste hit ‘Stay High’.

De nummers 1 uit de bijzondere lijsten:
Hindi: Whistle Baja ( Heropanti) - Manj, Nindy Kaur & Raftaar
Pop Jawa: Mi No Sab Foe Joe – John Clay ft. BMR
Suripoku Hitshow: Die Jongen Van De Kerk – Asgar Koster
Gospel: Die Jongen Van De Kerk – Asgar Koster
Marron: A Di Ja Sabi Fa Me Fii – Badderman
Bigi Poku: Niets Aan De Hand- Kankantrie
Latin: Bailando – Enrique Iglesias ft. Sean Paul
House / Dance: The World Is Ours – David Correy
Dancehall: Fiesta – Charly Black
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May