Pandit Tilakdharieweg wordt binnenkort hersteld
28 Jun 2014, 08:00
foto


Het ministerie van Openbare Werken (OW) is gestart met de voorbereidingen om de Pandit Tilakdharieweg in Alkmaar, Commewijne, te renoveren. Dat deelt minister Rabin Parmessar mee. Bewoners van deze weg hebben vorig jaar november aan de bel getrokken, omdat de weg op diverse plaatsen enorme verzakkingen vertoont. De weg gaat kapot door zware transporten.

De bewindsman zegt dat voor herstel van deze weg reeds in april een openbare aanbesteding is gehouden. ''De inschrijvingen worden thans beoordeeld door de gunningscommissie, waarna er een voorstel wordt opgemaakt voor behandeling in de Onderraad voor Aanbestedingen en Gunningen van de Raad van Ministers. Na goedkeuring kan worden overgegaan tot de contractondertekening, waarna de werkzaamheden van start kunnen gaan''.

De minister benadrukt dat er volgens de comptabele procedures wordt gewerkt. De Pandit Tilakdharieweg verkeert volgens de bewoners al twee jaren in een slechte staat. Vooral bezitters van kleine auto's lijden veel schade. De bewoners zijn blij met de actie van het ministerie en hopen dat de werkzaamheden zo snel mogelijk beginnen.

ASP
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May