Grassalco start zaterdag bedrijfsbezoeken voor jongeren
25 Jun 2014, 14:00
foto


Staatsbedrijf NV Grassalco wil jonge Surinamer informeren over de huidige ontwikkelingen binnen de mijnbouwsector met het oog op diversificatie van mineralen en ertsen. Het bedrijf start zaterdag met zijn nieuw project 'NV Grassalco Company Visit'. De eerste groep die een bedrijfsbezoek zal brengen aan de productieplant is het Nationaal Jeugd Parlement.

Het bedrijf zegt bewust gekozen te hebben voor deze groep van 29 jonge Surinamers, gelet op hun positie, rol en taak binnen de samenleving. Het Nationaal Jeugdparlement is een nationale vertegenwoordiging van de jeugd.

Grassalco wil met dit project ook bekendheid geven aan de diensten en producten van het bedrijf. In de toekomst zullen verschillende organisaties, waaronder scholen, jongeren- en buurtorganisaties in de gelegenheid gesteld worden een bezoek te brengen aan het bedrijf. De jongeren krijgen niet alleen een presentatie over het bedrijf, maar ook een rondleiding op het hoofdkantoor in Paramaribo en op de steenslagproductieplant in Brokopondo.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May