Onderzoek naar ondernemerschap gestart
21 Jun 2014, 14:00
foto


Het nationaal onderzoek ‘Ondernemerschap in Suriname’ is gisteren gestart. Het gaat om een enquête waarbij 2.000 Surinamers tot 19 juli zullen worden geïnterviewd over dit onderwerp. Onder het aantal zitten ook 36 politici, beleidsadviseurs en directeuren van het bedrijfsleven en de overheid.


Het is de tweede keer dat dit onderzoek naar ondernemerschap in Suriname wordt gedaan. Wereldwijd wordt hetzelfde onderzoek in meer dan 60 landen gepleegd om de kwaliteit en de aard van ondernemerschap te volgen. De opdracht tot het onderzoek komt uit Washington. Sacoda Serv International (SSI) is aangesteld om dit onderzoek in het Caribisch Gebied te doen. De coördinatie van het onderzoek ligt in handen van STAS International.

SSI doet sociaaleconomisch onderzoek, markt- en medisch onderzoek en projectmanagement. Het bedrijf stemt volgens STAS International elke project af om aan de specifieke behoeften van de klant te kunnen voldoen. Zo worden traditionele één-op-één interviews en centrale locatie interviews tot nieuwe online onderzoeksmethoden aangeboden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May