Jogi zal president schrijven over dambreuk Paradise
15 Jun 2014, 06:00
foto
De VHP-assembleeleden Radjkoemar Randjietsingh (rechts) en Mahinder Jogi in Paradise.


Assembleeleden Mahinder Jogi en Radjkoemar Randjietsingh hebben zich zaterdag georiënteerd in Paradise, Nickerie, waar er een dambreuk was ontstaan. Jogi zegt aan Starnieuws dat de coördinator Openbare Werken (OW) Nickerie, Charles Perk en districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh onjuiste informatie hebben verstrekt.

Jogi haalt aan dat Perk heeft aangegeven dat er een houten beschoeiing van acht meter is aangebracht en opgevuld met klei. Volgens de politicus is er geen klei ernaartoe gereden, maar deze is ter plekke gegraven. De schoeiing zou ook geen acht meter zijn. Jogi vindt dat het werk echt geen SRD 6000 waard is. OW heeft aangegeven het werk in eigen beheer te hebben uitgevoerd.

"Ik ga vragen stellen aan de president. Ik heb ook aangegeven tijdens de begrotingsbehandeling dat er prutswerk is geleverd door aannemers. Het volk moet opdraaien hiervoor", stelt Jogi. Hij wil weten hoe de controle heeft plaatsgevonden. Het assembleelid wenst ook te weten wanneer de duurzame oplossing zal komen. "Straks ontstaat er een calamiteit en dan zullen mensen weer flink geld maken", meent Jogi.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May