Busje rijdt tegen stilstaande vrachtwagen, twee gewonden
14 Jun 2014, 11:00
foto


Twee personen zijn vanmorgen gewond geraakt toen het voertuig waarin zij zaten in botsing kwam met een stilstaande daftruck. Het ongeval heeft zich omstreeks vier uur vanochtend voorgedaan in de buurt van het vliegveld te Wageningen aan de Oost-Westverbinding.

De bestuurder en de mede-inzittende van het busje, een Mitsubitshi Delica, hebben beiden een beenfractuur opgelopen. Per ontboden ambulances - één van Wageningen en de ander van Henar- zijn ze vervoerd naar de Spoedeisende hulp van het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de daftruck een lekke band had en daarom op de weg was geparkeerd. De bestuurder van het busje is waarschijnlijk verblind door de lampen van een tegenligger, waardoor hij de daftruck van achteren heeft geraakt. Beide voertuigen reden richting Paramaribo.

Het busje is behoorlijk toegetakeld. Volgens de gewestelijk politie commandant, hoofd inspecteur Stanley Benschop heeft de bestuurder van het busje waarschijnlijk niet hard gereden, “anders was het verhaal totaal anders, want die daftruck was vol beladen met rijst. “
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May