STVS 'doet 't WK'
12 Jun 2014, 13:35
foto
STVS-medewerkers verrichten nog de laatste werkzaamheden aan het WK-dorp. (Foto: René Gompers)


Het hoofdkwartier van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) wordt omgebouwd tot 'WK dorp'. Van hieruit gaat de STVS de komende dagen voor-, tussentijdse en nabeschouwingen doen over de wedstrijden voor de wereldkampioenschap voetbal. "Het publiek is van harte welkom," zegt Lucille Deekman, hoofdproducer bij de STVS. "Het dorp is behalve uitzendcentrum ook bedoeld als familie uitje."

Ook de cameralui, editors en verslaggevers van de STVS leveren een bijdrage aan het tot stand komen van het dorp. Bloempotten verplaatsen, de vloer vegen, sjouwen en tillen van spullen is vandaag ook deel van hun functieomschrijving. "Alle STVS'ers zetten hun schouders onder het werk. Wij willen, kunnen en mogen het publiek niet teleurstellen,” geeft Deekman aan. "We zijn op alles voorbereid. Over stroom maken we ons ook geen zorgen. We hebben drie generatoren om in te komen. Live is live."

Vanuit het 'WK dorp' zullen behalve de analyses ook het WK-Journaal en '8er Het Nieuws' worden uitgezonden. Voor de kinderen zijn er in het weekend spelletjes. "De rest van de familie hoeft dan niet te balen" zegt Deekman. "Er zal genoeg te doen zijn in het dorp." Het dorp wordt om 16 uur geopend door vicepresident Robert Ameerali.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May