Publiek enthousiast over dansvoorstelling Moira Morroy
07 Jun 2014, 20:00
foto
Dansoptreden van Moira Morroy's Movement Studio. (Foto: Raissa Pawirodinomo)


Moira Morroy, eigenaar van Moira Morroy's Movement Studio, presenteert haar dertiende dansvoorstelling. Dit evenement zal drie dagen opgevoerd worden in theater Thalia. Vrijdag werd de eerste voorstelling gehouden. Het thema is 'Colorful moves'.

Het enthousiasme van het publiek was duidelijk te merken toen de jonge danseressen hun kunnen toonden. Heel mooi gekleed deden zij hun pasjes en maakten zij hun ouders trots. "Zonder de dansers hebben wij geen show", zegt Moira en daarom werd een aantal in de bloemetjes gezet. Gracia, Natasha en Stephanie van de Kennedy Stichting werden blij gemaakt met een mooi
bouquet. Zij deden de openingsdans. Verder waren er ook gastoptredens. Een leerling van dansschool Namita presenteerde de Indiase dans. Van de balletschool Charlotte Sprangers toonde een ballerina ook haar talent.

"De eerste auditie voor de youth movers was in 1997", zegt Morroy. En met hun dans hebben zij de zaal getrakteerd op een pittige show. De danseressen verschenen in het zwart gekleed en deden samen met drie heren een combinatie van solo en koppels-dans waarbij zij ook uitdagende stunts presenteerde.
Ook Moira Morroy presenteerde een dans aan het einde van de show. Het goed opgekomen publiek heeft genoten van het sprankelende optreden.

Raissa Pawirodinomo
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May