Siene Thakoerdien: 'Mijn ex vertelt alleen maar leugens'
05 Jun 2014, 14:00
foto


Siene Thakoerdien, ex-vrouw van de ondernemer Ewald Thakoerdien, zegt dat haar ex-man alleen maar leugens vertelt over haar. Zij zou nooit euro 300.000 opgeëist hebben. Ook heeft zij nooit euro 25.000 gekregen. Met dit geld zou de vrouw, volgens Thakoerdien, een politie inspecteur betalen. Siene ontkent dit tegenover Starnieuws.

Siene vertelt dat zij apart woont en dat haar ex-man haar uit het huis heeft gezet om een andere vrouw. De echtscheiding moet nog rondkomen. “Zodra iemand thuiskomt voor werkzaamheden beweert mijn ex dat ik een relatie met die persoon heb. Dat zegt hij ook van Galied Aziz Ahmohamed. Maar, Galied is net mijn broer en zoiets zal ik nooit doen. Mijn ouders en ik hebben Ewald geholpen om te zijn waar hij nu is. En vandaag de dag haalt hij dit soort rotzooi uit met mij”, verzucht Siene.

Thakoerdien beweert dat Siene om Euro 25.000 heeft gevraagd. Dit bedrag wilde zij betalen aan een officier van justitie, zodat Thakoerdien vrij zou komen. De naam van de officier is niet genoemd. Siene hiermee geconfronteerd, zegt dat zij niet weet waarover hij het heeft. Thakoerdien beweert een aangifte bij de politie gedaan te hebben tegen afpersing. Ook zou hij een klacht ingediend hebben bij Onderzoek Personeels Zaken.

In slotdeel komt de regio-commandant van Wanica aan het woord.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May