Renovatie ziekenhuis Wageningen in volle gang
04 Jun 2014, 18:00
foto
Vlnr: de aannemer F. Mumtaz, voorzitter Stichtingsbestuur B. Dalloesingh, directeur Antoine Elias en presidentsvrouw Ingrid Bouterse-Waldring op het terrein van het ziekenhuis Wageningen.


Het Pietronella Ziekenhuis Wageningen moet tegen eind oktober zijn opgeleverd. Het ziekenhuis wordt een dependance van het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie.

Het is de bedoeling dat specialisten vanuit het Streekziekenhuis wekelijks de patiënten van Wageningen gaan bezoeken. De ziekeninstelling van Wageningen moet ruimte bieden aan 30 personen. De renovatiewerkzaamheden zijn in volle gang om de deadline te halen. Als in november het ziekenhuis in gebruik wordt genomen, zal een groot probleem in de ziekenzorg van Wageningen zijn weggenomen.

Presidentsvrouw Ingrid Bouterse-Waldring heeft maandag een bezoek gebracht aan het ziekenhuis in Wageningen. Ze heeft de plaats ook aangedaan in verband met haar project om scholen te voorzien van computers. Wageningen en Nickerie hebben nu ook hun deel van de computers uit China ontvangen. De presidentsvrouw is rondgeleid en geïnformeerd door algemeen directeur Antoine Elias van het Streekziekenhuis.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May