Militair schiet op criminelen die winkel beroofden
03 Jun 2014, 14:00
foto


Een militair heeft gisteren geschoten op Ravien S. (23) en Ram D. (31). Ze liepen schotverwondingen op. De militair loste de schoten toen de mannen wegvluchtten na een beroving gepleegd in een supermarkt aan de Tinaweg te Jarikaba in het district Saramacca.

Bij die gewapende beroving hebben Ravien S. en Ram D. geld en belkaarten buit gemaakt. Onder bedreiging met een mes en een jachtgeweer met ingekorte loop hebben zij deze beroving gepleegd. Hierna vluchtten ze weg op een bromfiets. Een militair die getuige was van de beroving heeft toen gericht op de twee vluchtende criminelen geschoten met als resultaat dat beiden in de rug zijn geraakt.

De twee rovers zijn kort na de beroving door de politie aangehouden, omdat zij door de opgelopen verwondingen niet verder konden. Zij zijn intussen in verzekering gesteld en liggen onder politiebewaking in het ziekenhuis. Een deel van het geld en de belkaarten is teruggevonden. Het mes waarmee de winkelier bedreigd werd is in beslag genomen. Het jachtgeweer, dat de criminelen hebben weggegooid, is nog niet terecht, meldt de politievoorlichting.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May