Somohardjo vraagt solidariteit voor partners
01 Jun 2014, 19:30
foto
Het PL-kernbestuur van Welgelegen.


Pertjajah Luhur (PL) vraagt zijn structuren om solidariteit te betuigen met partijen waarmee een intentieverklaring is getekend. Voorzitter Paul Somohardjo vroeg op een bijeenkomst te Welgelegen zaterdag om de vergaderingen van de partners bij te wonen. De politicus zei dat als de VHP of NPS een vergadering houden, is het net zo goed een PL-vergadering. De partijen hebben donderdag de intentie uitgesproken om op het niveau van ressort- (rr) en districtsraad (dr) samen te werken.

Somohardjo heeft aan de Patnaweg een kern geïnstalleerd. Hij hield het kernbestuur de zware taak voor die hen te wachten staat. Het streven van de PL is gericht op het behalen van het maximale aan rr-zetels binnen de verschillende ressorten. Dit is het kernbestuur van Welgelegen, voorgezeten door Hendrik Setrokarijo, werd tijdens de installatie duidelijk gemaakt.

De PL-topper heeft zijn achterban voorgehouden waarom het voor de samenwerkende partijen van belang is om op rr-niveau samen te werken. Tot zover is de samenwerking tussen Nieuw Front, BEP, KTPI en de PL volgens berekening goed voor 650 zetels op rr-niveau. De politicus merkte op dat het presidentschap veilig is met de samenwerking. "NDP maakt geen schijn van kans op rr-niveau”, stelde Somohardjo.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May