KTPI luidt verkiezingscampagne in te Para
31 May 2014, 22:00
foto
De KTPI-bijeenkomst in Para-Oost.


De KTPI heeft vier kernbesturen geïnstalleerd vrijdag in Para-Oost bij huize Saliksono. Tijdens deze bijeenkomst gaf penningmeester Iwan Ganga een samenvatting over het verschil van inzicht tussen de rest van het bestuur en ondervoorzitter tevens assembleelid Oesman Wangsabesari. Het bestuur is gemachtigd om samenwerkingsverbanden aan te gaan met overige partijen. Wangsabesari heeft moeite met de intentieverklaring die getekend is met oppositionele partijen.

Ganga weersprak de bewering van Wangsabesari dat binnen de KTPI jongeren geen kans zouden krijgen. Hij gaf diverse voorbeelden waarbij jonge leden van de KTPI ministersposten hebben bekleed en deel uitmaken van De Nationale Assemblee. In diverse organen van de partij, waaronder het Wetenschappelijk Bureau, zitten er jongeren. De kernleden werden opgeroepen om de visie van de partij uit te dragen. Ganga waarschuwde hen ook om niet op solotoer te gaan, maar steeds af te stemmen met het hoofdbestuur.

Partijvoorzitter Willy Soemita gaf aan dat de karavaan van de KTPI binnenkort verder zal trekken naar de andere ressorten van het district. Soemita legde de structuren uit dat het volledige hoofdbestuur, op Wangsabesari na, achter de intentieverklaring staat. Wangsabesari was niet op de bestuursvergadering. Op dat moment was ook de begrotingsbehandeling gaande in De Nationale Assemblee. Soemita deelde mee dat het Wetenschappelijk Bureau druk bezig is om de laatste hand te leggen aan het partijprogramma. Hij gaf aan dat de KTPI een duidelijke visie heeft hoe het land tot ontwikkeling te brengen. De KTPI blikt tevreden terug op de bijeenkomst in Para.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May